U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Schildersbedrijf variant is een door Window Care Systems gecertificeerd bedrijf.
Inmiddels heet dit Repair Care International.

Window Care bestaat inmiddels 13 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van preventief en curatief onderhoud van gevel timmerwerk. Hiervoor wordt een aantal speciaal ontwikkelde epoxy-producten, een beglazingssysteem en diverse accessoires op de markt gebracht als complete onderhoudssystemen. Met deze systemen is het mogelijk houtwerk duurzaam te behouden en zonodig te renoveren. Kostbare vervanging van kozijnen en andere gevelelementen kan achterwege blijven. Naast positieve gevolgen voor het onderhoudsbudget is ook het milieu hierbij gebaat.

Kort gezegd werkt het als volgt:

Eerst wordt het kozijn grondig geïnspecteerd, o.a. met behulp van een stompe priem en door meting van het vochtgehalte van het hout.

Dan wordt eerst de oude verflaag en daarna al het aangetaste hout zorgvuldig verwijderd. Het ontstane gat wordt zeer nauwkeurig schoongemaakt en ontdaan van oneffenheden, daarna wordt het gave hout geprepareerd.

Dan wordt er gepatenteerd vulmiddel gebruikt om het gat volledig op te vullen.
Na droging en uitharding wordt het oppervlak geschuurd waarna het volledig onzichtbaar overschilderbaar is.
Door goede scholing kan ik u melden dat wij officieel Window Care gecertificeerd zijn.