U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Koopmans Verf staat voor ruim 125 jaar verf bereiden. Een periode waarin de ambachtelijke verfmaker uitgroeide tot een vooraanstaand verfproducent. Opererend vanuit één van de modernste fabrieken van Europa. Gelegen te midden van de groene weiden van Noord-Friesland, vlakbij het wad. Een omgeving waarin het vanzelfsprekend is dat verf waar mogelijk gemaakt wordt van de grondstoffen die moeder natuur ons biedt. Net als vroeger en als het aan Koopmans ligt over honderd jaar nog steeds.

Alles verandert, behalve de "natuurlijke" kracht van Koopmans Verf.

Kleuradvies

Koopmans Verf is standaard verkrijgbaar in vele kleuren en tinten. Zit de juiste er toch niet tussen? Vraag dan in onze winkel om uw favoriete tint te mengen. Via het Koopmans Kleurenmengsysteem zijn er ruim 253.500 kleurmogelijkheden. Bedenk vooraf wat kleur en kleurbeleving met de uitstraling van en sfeer in uw woning doen. We geven u enkele handige tips.Natuurlijk gaat het er vooral om welke kleur u mooi vindt, maar houdt wel rekening met het effect van een bepaalde kleur of kleurcombinatie.
Donkere en warme kleuren komen bijvoorbeeld op u af: maken een ruimte kleiner en gezelliger. Met lichte en koele kleuren bereikt u het tegenovergestelde effect.